Άγριες Μέλισσες: Τι θα δούμε την επόμενη εβδομάδα (SPOILER ALERT)

Οι «Άγριες Μέλισσες» έρχονται και αυτή την εβδομάδα με επεισόδια που θα καθηλώσουν, αλλά και εξελίξεις που θα προκαλέσουν ένταση στους ήρωες της σειράς του ANT1.

Η σειρά εποχής του ANT1, που έκλεισε τα 200 επεισόδια την Πέμπτη, συνεχίζει με συγκλονιστικές εξελίξεις την επόμενη εβδομάδα. Ελένη και Βόσκαρης συνεχίζουν να παίζουν αντιμέτωποι με το χρόνο, την ώρα που ο απελπισμένος Τάκης θα κάνει την οικογένεια Σεβαστού άνω κάτω, με τις αποκαλύψεις του για την πραγματική μητέρα του μικρού Σέργιου.

Η Σοφούλα αρχίζει να παγιδεύεται στη γοητεία του Βόσκαρη
Η Πηνελόπη σοκάρεται μετά τις αποκαλύψεις του Γραμματικού και η σύγκρουση με την οικογένειά της είναι αναπόφευκτη στο επεισόδιο της Δευτέρας, 18-01, της σειράς «Άγριες Μέλισσες».

Η Σοφούλα αρχίζει να παγιδεύεται στη γοητεία του Βόσκαρη. Η Δρόσω περνάει μια υπέροχη μέρα στο πλάι του γιου της, όταν όμως η Ελένη πληροφορείται τον εκβιασμό του Τάκη προς την Ασημίνα, αποφασίζει να λογαριαστεί μαζί του μια και καλή.

Ο Νικηφόρος έρχεται αντιμέτωπος με τον Αλέξη, όταν αποκαλύπτεται ένα ένοχο μυστικό του, στο επεισόδιο της Δευτέρας, 18-01, της σειράς «Άγριες Μέλισσες». Η Ελένη και ο Βόσκαρης έχουν επιδοθεί σ’ έναν αγώνα δρόμου. Ποιος από τους δυο θα καταφέρει να κλείσει τον άλλον στη φυλακή;

Στο σπίτι των Σεβαστών επικρατεί αναβρασμός ύστερα από την απόπειρα αυτοκτονίας της Δόμνας ενώ ο Προύσαλης δέχεται μια καταγγελία για τις παράνομες δραστηριότητες του Κωνσταντή. Θα καταφέρει ο Μελέτης κι ο Κωνσταντής να καλύψουν τα ίχνη τους, στο επεισόδιο της Δευτέρας, 18-01, της σειράς «Άγριες Μέλισσες»;

Η Ασημίνα μιλάει στον Νικηφόρο για τον εκβιασμό που δέχεται
Ο Βόσκαρης προσπαθεί να καλύψει τα νώτα του Κωνσταντή και του Μελέτη για την παράνομη επιχείρηση που έχουν στήσει, στο επεισόδιο της Τρίτης, 19-01, της σειράς «Άγριες Μέλισσες».

Αντίθετα, ο Προύσαλης με σύμμαχο τον Αλέξη προσπαθούν να τους ξεμπροστιάσουν. Ποια από τις δυο πλευρές θα νικήσει; Η Ασημίνα μιλάει στον Νικηφόρο για τον εκβιασμό που δέχεται . Πώς θα αντιδράσει ο Νικηφόρος, στο επεισόδιο της Τρίτης, 19-01, της σειράς «Άγριες Μέλισσες»; Ποια θα είναι η επόμενη κίνηση του Τάκη και τι θα ζητήσει από τη Δρόσω;


Ο Μελέτης αποκαλύπτει ένα μυστικό στον Κωνσταντή που θα τον σοκάρει, ενώ ο Λάμπρος ενημερώνει την Ελένη για τη στενή σχέση που έχει αναπτυχθεί μεταξύ του Βόσκαρη και της Σοφούλας και της ζητάει ν’ αποκαλύψει στην οικογένεια Τόλλια την κόλαση που πέρασε στα χέρια του. Τα γεγονότα, όμως, θα τους προλάβουν καθώς ο Βόσκαρης βρίσκεται και πάλι ένα βήμα μπροστά, στο επεισόδιο της Τρίτης, 19-01, της σειράς «Άγριες Μέλισσες».

Ο Μελέτης ζητάει εξηγήσεις από τον Θέμελη
Η Ελένη με τον Λάμπρο προσπαθούν να σώσουν τη Σοφούλα από τον Βόσκαρη, ενώ ο Νικηφόρος έρχεται στα χέρια με τον Τάκη και απαγορεύει στη Δρόσω να ξαναδεί τον μικρό Σέργιο. Η Ασημίνα επιβεβαιώνει πως ο Νικηφόρος ξέρει για εκείνη και για τον Μπάμπη στο επεισόδιο της Τετάρτης, 20-01, της σειράς «Άγριες Μέλισσες».


Ο Μελέτης πάει να ζητήσει εξηγήσεις από τον Θέμελη που τους κατέδωσε, ενώ ο Κωνσταντής πρέπει να πάρει μια σημαντική απόφαση για την παράνομη επιχείρησή του. Τα νέα του αρραβώνα της Σοφούλας με τον Βόσκαρη σκάνε σα βόμβα στο καφενείο. Πώς θα το πούνε στον Άγγελο στο επεισόδιο της Τετάρτης, 20-01, της σειράς «Άγριες Μέλισσες»;

Η Ελένη ζητάει από τον Τάκη να φύγει από το σπίτι τους αλλά εκείνος είναι αποφασισμένος να ξανακερδίσει τη Δρόσω και παίζει το τελευταίο του χαρτί, στο επεισόδιο της Τετάρτης, 20-01, της σειράς «Άγριες Μέλισσες».

Η Ασημίνα οδηγείται σε μια παράτολμη απόφαση
Η αποκάλυψη του μυστικού της Ασημίνας και του Νικηφόρου, μέσα στο σπίτι των Σεβαστών, φέρνει τα πάνω-κάτω στην οικογένεια, με τον Κωνσταντή να δίνει τη χαριστική βολή. Ποια θα είναι η αντίδραση του Δούκα στο επεισόδιο της Πέμπτης, 21-01, της σειράς «Άγριες Μέλισσες»;


Η Ασημίνα, απεγνωσμένη, προειδοποιεί τη Δρόσω πως δεν πρόκειται να χάσει το παιδί της. Ο Βόσκαρης προσπαθεί να παραπλανήσει τον Τόλλια και την Παγώνα, ενώ η Ελένη με τον Λάμπρο ζητάνε τη βοήθεια του Γραμματικού καθώς βλέπουν πως η Σοφούλα είναι αμετάπειστη. Κανένας στο χωριό δεν καλοβλέπει αυτόν τον αρραβώνα.

Η Ασημίνα, μπροστά στην απελπισία που βιώνει, οδηγείται σε μια παράτολμη απόφαση, στο επεισόδιο της Πέμπτης, 21-01, της σειράς «Άγριες Μέλισσες»…