Απόπειρα περιθωριοποίησης του Κιν.Αλ.;

Σχόλιο του Κωνσταντίνου Μπουκουβάλα ελεύθερου επαγγελματία διεθνών μεταφορών #Newn #Society

Σχόλιο του Κωνσταντίνου Μπουκουβάλα, ελεύθερου επαγγελματία διεθνών μεταφορών

“Μόνο το ΚΙΝΑΛ απείχε από οποιουδήποτε είδους συμβολική εκδήλωση” κατά την Σία Κοσιώνη, παρά το γεγονός πως το ακριβώς ακόλουθο ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ αναφέρεται στην κατάθεση στεφάνου από τον Μανώλη Χριστοδουλάκη, γραμματέα του Κινήματος Αλλαγής.

Εσκεμμένη ενέργεια; Λάθος εν τη ρύμη του λόγου; Σε κάθε περίπτωση η anchorwoman ενός από τα mainstream κανάλια ενημέρωσης της χώρας μας πιστώνεται ένα σημαντικό σφάλμα το οποίο μπορεί να εκληφθεί και ως απόπειρα “περιθωριοποιίησης” του Κινήματος Αλλαγής. Δυστυχώς, το Κίνημα Αλλαγής και πιο συγκεκριμένα, τα σπλάχνα του δηλαδή το Πα.Σο.Κ. και η ΠΑΣΠ είναι όχι μόνο πάντοτε παρόντες στις επετείους του Πολυτεχνείου αλλα συμμετέχουν με ένα σημαντικό αριθμό ενεργειών, ακόμα και την περίοδο της πανδημίας.

Χαρακτηριστική είναι, εκτός της κατάθεσης στεφάνου και η παρουσία της αιματοβαμμένης σημαίας του Πολυτεχνείου στο άγαλμα του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι, κάτι που είμαστε σίγουροι πως “θα ζήλευε” ο Γιάνης Βαρουφάκης ο οποίος είχε αυτοαναγορεύσει τη Μάγδα Φύσσα υποψήφια του Μέρα25 στις τελευταίες εκλογές, για να λάβει ένα περίτρανο άδειασμα…

Ενώ η τρίτη ενέργεια η οποία απορούμε γιατί έμεινε εκτός του παντεπόπτη οφθαλμού του ΣΚΑΪ, η ανάρτηση ενός γιγαντιαίου πανώ από τη Νεολαία του Κινήματος Αλλαγής, στην Χαριλάου Τρικούπη 50.

Το “γιατί” αυτής της προσπάθειας περιθωριοποίησης δεν είναι αναπάντητο. Γιατί η Νέα Δημοκρατία προσπαθεί να δημιουργήσει πολιτικά στρατόπεδα, “ή μαζί μας ή εναντίον μας” και το Κίνημα Αλλαγής χαλάει την πάστα. Καμιά φορά το επιστημονικό θεώρημα γνωστό ως Ξυράφι του Όκαμ (η πιο προφανής απάντηση είναι η σωστή) βρίσκει την εφαρμογή του και στην πολιτική.