Εισήγηση για ποινή αφαίρεσης 6 βαθμών στον Άρη!

Διαβάστε την υπόθεση πλαστογραφίας για την οποία κατηγορείται η ΠΑΕ Άρης #Newn

Ένοχη την ΠΑΕ Άρης για πλαστογραφία κρίνει η εισήγηση της κ. Ρεβύθη που προτείνει αφαίρεση 6 βαθμών των κιτρινόμαυρων. Νέα ανατροπή στα ευρωπαϊκά εισιτήρια! Όλα πλέον θα κριθούν στο Δικαστικό τμήμα της Δεοντολογίας.

Αφαίρεση έξι βαθμών και πρόστιμο 50.000 ευρώ εισηγείται για τον Άρη, η ερευνήτρια της Επιτροπής Δεοντολογίας για την υπόθεση Λάσκοφ, σύμφωνα με το blog «Δίκη».

Η Πρωτοδίκης, Νίκη Ρεβύθη, προτείνει τη συγκεκριμένη ποινή για το αδίκημα της πλαστογραφίας (οι προβλεπόμενες ποινές ήταν από -6 μέχρι υποβιβασμός) ενώ για τον Σκοπιανό ποδοσφαιριστή εισηγείται αποκλεισμό έξι αγωνιστικών και πρόστιμο 20.000 ευρώ.

Η πλαστογραφία αφορά έγγραφο που είχε τη σφραγίδα της ΕΠΟ και την υπογραφή του πρώην Εκτελεστικού Γραμματέα της , Αλέξη Δέδε, με το οποίο η Ομοσπονδία εμφανιζόταν να δηλώνει προς τον Άρη από το 2018 ότι παρέχει την έγκριση στον αθλητή για να εργαστεί ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής στην ομάδα της Θεσσαλονίκης!

Η σκυτάλη πλέον περνάει στο Δικαστικό τμήμα της Επιτροπής που ήδη κάλεσε την ΠΑΕ και τον ποδοσφαιριστή να εκθέσουν τις απόψεις τους μέχρι τις 10 Μαϊου. Στη συνέχεια θα αποφανθεί αν θα θέσει τον φάκελο στο αρχείο ή αν τα στοιχεία που έχει στην  κατοχή της αρκούν για να στείλουν την υπόθεση σε ακροαματική διαδικασία ενώπιον της.

Εφόσον η απόφαση ληφθεί πριν από την επικύρωση της βαθμολογίας των play off όπου μετέχει ο Άρης και το -6 παραμείνει, οι βαθμοί θα αφαιρεθούν από το φετινό πρωτάθλημα και ενδεχομένως να δημιουργηθούν νέα δεδομένα για το ένα από τα ευρωπαϊκά εισιτήρια, ενόψει της νέας περιόδου.

Πηγή:sdna.gr