ΕΚΤΑΚΤΟ: Χωρίς νέα μέτρα για την ώρα η Θεσσαλονίκη – Συνεχίζουμε την αυστηρή τήρηση των υπαρχόντων μέτων!

Όλα όσα δήλωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς μετά τη σύσκεψη με τον Απόστολο Τζιτζικώστα #newn #covid19

Το μήνυμα της πιστής τήρησης των υπαρχόντων μέτρων εξέπεμψε η ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη μετά το τέλος της διευρυμένης σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη για την εξέλιξη της πανδημίας του κορωνοϊού στη Μητροπολιτική Ενότητα. 

“Θα τηρήσουμε τα μέτρα με προσήλωση, με σεβασμό και αυστηρότητα. Δεν θα αποκλίνουμε από τους κανόνες για να μην υπάρχει διασπορά του ιού, δήλωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης μετά το τέλος της σύσκεψης, σημειώνοντας ότι έχουμε αύξηση κρουσμάτων δεν έχουμε έκρηξη αυτήν τη στιγμή, “ωστόσο είμαστε εδώ για να προλάβουμε πιθανή νέα διασπορά και πιθανούς νέους κινδύνους”. Το φως στο τούνελ σιγά σιγά το βλέπουμε και δεν είναι άλλο από τους εμβολιασμούς, πρόσθεσε.

«Δεν υπάρχει θέμα πανικού, υπάρχει θέμα απόλυτης επιφυλακής. Δεν υπάρχει θέμα αυστηροποίησης των μέτρων, υπάρχει θέμα πιστής και αυστηρής τήρησης των υπαρχόντων», δήλωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς από την πλευρά του. Ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων τόνισε ότι μέσα από αυτό το πλέγμα αντιμετωπίζονται όλα τα ζητήματα τα οποία αφορούν στην αύξηση του ιικού φορτίου σε κάποιες περιοχές και δη στη Θεσσαλονίκη. Με συνεργασία και συνεννόηση θα μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε και σε αυτήν την κρίσιμη καμπή.