Φλώρος: ”Είμαι ΠΑΟΚτσής, θέλω τον τίτλο”

Δείτε όσα δήλωσε ο προπονητής του ΠΑΟΚ #Newn #PAOK

Επιμέλεια: Ηλίας Γκοντόλια

Ο χρόνος μετράει αντίστροφα για να γραφτεί μια χρυσή σελίδα από το γυναικείο τμήμα Βόλεϊ του ΠΑΟΚ καθώς κατορθώνει να φτάσει για 1η φορά στα χρονικά, στον Τελικό Κυπέλλου Ελλάδος.

Καπετάνιος του πληρώματος, ο Τάκης Φλώρος με τον προπονητή του Δικεφάλου να οδηγεί την ομάδα στον τελικό της Παρασκευής (16 Απριλίου) όπου θα συναντήσει τον Α.0 ΘΗΡΑΣ(Σαντορίνη). Ο τελικός θα διεξαχθεί στις 20:00 από την Ηλιούπολη(Αττικής) και θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ3.

Ο κ.Φλώρος αποτελεί ίσως τον καταλληλότερο άνθρωπο καθώς στο παρελθόν έχει κατακτήσει τον θεσμό τρεις(3) συνεχόμενες φορές ως προπονητής του Παναθηναϊκού. Συγκεκριμένα τις σεζόν 2008 ,2009 και 2010 όταν και βγήκε συγχρόνως τρεις φορές πρωταθλητής.

Αναφορικά με τον Τελικό της Παρασκευής και ώρα 20:00 σε μετάδοση από την ΕΡΤ3 , ο τεχνικός του ΠΑΟΚ δήλωσε: ” Αυτό που έχει πετύχει ο ΠΑΟΚ είναι ένα βολεϊκό θαύμα. Πριν τέσσερα χρόνια ήταν στο τοπικό αλλά με την ανάληψη της ομάδας από τον κ. Κώστα Αμοιρίδη το τμήμα έφτασε στη μεγάλη κατηγορία και αύριο θα διεκδικήσει έναν τίτλο.”

Παράλληλα ο κ.Φλώρος αναφέρθηκε στο άγχος που πιθανόν να έχουν καθώς ο Α.Ο ΘΗΡΑΣ βρίσκεται για 2η συνεχόμενη χρονιά στον Τελικό: ”Το άγχος είναι κάτι που εγώ δεν το αποδέχομαι. Έχουμε πίεση γιατί χωρίς αυτή δεν μπορείς να δημιουργήσεις. Είναι δημιουργικό άγχος και θα μας βοηθήσει».

Τα κορίτσια του Δικεφάλου πέραν από την ευκαιρία για προσωπική διάκριση, έχουν την δυνατότητα να επαναφέρουν και να μιλούν για την Θεσσαλονίκη.

Πρώτη φορά που ομάδα της συμπρωτεύουσας έφτανε στον Τελικό ήταν το 2002 με τον Αία Ευόσμου να γνωρίζει την ήττα με 3-2 σετ από την ΖΑΟΝ Κηφισιά, σε έναν τελικό που διεξήχθη στην Θεσσαλονίκη.

Επτά χρόνια αργότερα (2009), η σειρά του Ηρακλή στην Σύρο όπου και ηττήθηκε από τον Παναθηναϊκό ,με το τριφύλλι να σηκώνει τον τέταρτο τίτλο της ιστορίας από τους πέντε συνολικά, με προπονητή τον Τάκη Φλώρο.

Και πλέον, η ώρα του ΠΑΟΚ . Τρίτη και φαρμακερή… ;