Γεωργιάδης για βάφτιση: Αν είχα δώσει πλαστό έγγραφο θα έπρεπε να παραιτηθώ λόγω ανοησίας

Άσκησε κριτική στον Τσίπρα #newn #πολιτικη #αδωνις #τσιπρας

Κριτική στον Αλέξη Τσίπρα άσκησε ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης για τη χθεσινή τοποθέτηση του στη Βουλή και τη φράση «ήρθε ο νονός». Όπως είπε αντί να μιλάει ο Αλέξης Τσίπρας για την έγκριση της επενδυτικής συμφωνίας του ελληνικού δημοσίου με την Ελληνικός Χρυσός από τη Βουλή (180 ψήφους υπέρ από τη ΝΔ και το ΚΙΝΑΛ έναντι 119 κατά) μίλαγε για τα βαφτίσια. Μάλιστα σημείωσε μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ πως αυτό αποτελεί πολιτική ήττα για τον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ.

«Η σύμβαση αυτή αποτελεί μεγάλη επιτυχία της κυβέρνησης» τόνισε ο υπουργός Ανάπτυξης σημειώνοντας ότι ενισχύεται το διεθνές επενδυτικό κλίμα για τη χώρα μας και γεννά θέσεις εργασίας. Ο κ. Γεωργιάδης, απαντώντας στην κατηγορία του Αλέξη Τσίπρα ότι πιθανόν πλαστογράφησε την έγγραφη άδεια, προκειμένου να παραστεί στην βάφτιση, εν μέσω κορονοϊού, δήλωσε πως αν από μόνος του είχε δώσει στη δημοσιότητα ένα τέτοιο πλαστό έγγραφο, τότε θα έπρεπε να παραιτηθεί όχι λόγω πλαστογραφίας, αλλά λόγω ανοησίας.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης επανέλαβε τις κατηγορίες ότι ο κ. Τσίπρας ως πρωθυπουργός άλλαξε το νόμο για να απαλλάξει τον αδελφό του από το αδίκημα της πλαστογραφίας, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «στο σπίτι του πλαστογράφου δε μιλάς για πλαστογραφία».