Η μεγάλη εικόνα είναι ότι η κυβέρνηση τρέχει πίσω από την πανδημία, είπε η Φ. Γεννηματά

Να τηρήσουν οι ίδιοι τα μέτρα και όχι να τα παραβιάζουν πρώτοι, ζήτησε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ σχολιάζοντας το νέο lockdown στην Αττική

Η κυβέρνηση τρέχει πίσω από την πανδημία, αυτή είναι η μεγάλη εικόνα, ανέφερε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, σχολιάζοντας το διάγγελμα του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, για το νέο lockdown στην Αττική.

Σε δήλωσή της η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής ανέφερε ότι «αυτά είναι τα αποτελέσματα της πολιτικής ράβε-ξήλωνε του κ. Μητσοτάκη» και κάλεσε τον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση «να σοβαρευτούν πριν να είναι αργά». «Να τηρήσουν και οι ίδιοι τα μέτρα κι όχι να τα παραβιάζουν πρώτοι», ζήτησε η κ. Γεννηματά, η οποία καταλόγισε στον πρωθυπουργό πως «απέτυχε με προβληματικά μέτρα, παλινωδίες και συνωστισμό στα σχολεία».

«Οι νέες αποφάσεις επιβάλλεται να συνοδευτούν και από νεα γενναία μέτρα στήριξης των εργαζομένων και των επιχειρήσεων κι οχι νεα ημίμετρα», πρόσθεσε η κ. Γεννηματά και κατέληξε πως «δεν μπορεί οι εργαζόμενοι για μήνες να ζουν με 534 ευρώ και οι επαγγελματίες να αναγκαστούν να βάλουν λουκέτο». «Θέλουμε η κοινωνία να μείνει όρθια και οι επιχειρήσεις ζωντανές», είπε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ.

★ Πηγή: Συντακτική ομάδα του eklogika.gr