Μέχρι το 2024 ο Σάσα στον Άρη

Ανανέωσε με τους κιτρινόμαυρους ο Σάσα #newn #sports #ARIS

O Λούκας Σάσα έβαλε σήμερα πρωί Δευτέρας (22/3) την υπογραφή του στο νέο τριετές συμβόλαιο με τον Άρη. 

Η σχετική ανακοίνωση των «κίτρινων» αναφέρει: 

«Η ΠΑΕ Άρης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την υπογραφή νέου συμβολαίου με τον Λούκας Σάσα (Lucas Pacheco Affini Sasha) μέχρι το καλοκαίρι του 2024. Θέλαμε να τον κρατήσουμε, ήθελε να μείνει, οπότε δεν θα μπορούσε να γίνει κάτι διαφορετικό… Σήμερα το πρωί, ο Σάσα βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο για άλλα τρία (3) χρόνια». 

ΣΑΣΑ: «ΈΡΧΕΤΑΙ Η ΏΡΑ ΤΟΥ ΆΡΗ»

Μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου, ο 31χρονος Βραζιλιάνος μέσος έκανε την παρακάτω δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα του Άρη:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα νέο συμβόλαιο με τον Άρη και θα μείνω στο σπίτι μου για άλλα τρία χρόνια. Έτσι νιώθω εδώ. Τα δύο χρόνια που βρίσκομαι στην ομάδα είναι τα καλύτερα της καριέρας μου και ευελπιστώ ότι αυτά που θα ακολουθήσουν θα είναι ακόμη καλύτερα. Υπόσχομαι ότι θα συνεχίσω να δίνω το 100% των δυνατοτήτων μου, όπως κάνω από την πρώτη στιγμή, για να ανταποδώσω την αγάπη που εισέπραξα στον Άρη και τα επόμενα χρόνια όλοι μαζί να φέρουμε μια μεγάλη διάκριση στο σύλλογο. Έρχεται η ώρα του Άρη, αυτό το βλέπει φέτος όλη η Ελλάδα.

Εισέπραξα πολύ δυνατή αγάπη αυτά τα δύο χρόνια στον Άρη, από τους φιλάθλους και το club, κι αυτός ήταν ένας από τους λόγους που φτάσαμε εδώ. Θέλω, τέλος, να ευχαριστήσω και τον πρόεδρο της ΠΑΕ για την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό μου».