Νέοι Υποψήφιοι: Κωνσταντίνος Σταμάτης, Δήμος Θεσσαλονίκης

Ανοικτή επιστολή του υποψήφιου Δημοτικού Συμβούλου Δήμου Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνου Σταμάτη:

“Αγαπητοί φίλοι και φίλες 

Ονομάζομαι Κωνσταντίνος Σταμάτης. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην  Θεσσαλονίκη, στην περιοχή της Χαριλάου. Είμαι απόφοιτος του 32ου Λυκείου Θεσσαλονίκης και πτυχιούχος της σχολής οπτικής στο Termoli της Ιταλίας. Δραστηριοποιούμαι επιχειρηματικά στο κέντρο της πόλης ως  οπτικός 3ης γενιάς. Είμαι ταμίας στον σύλλογο οπτικών και οπτομετρών  και μέλος της ομοσπονδίας. 

Το 2019 είχα ξανά συμμετάσχει στις εκλογές με τον συνδυασμό της Κατερίνας Νοτοπούλου. Όπως τότε ετσι και τώρα ζητώ την ψήφο σας για  να βελτιώσουμε τις συνθήκες ζωής των κατοίκων της πόλης. Αυτό θα  επιτευχθεί μέσα από σκληρή δουλειά που θα κάνει η ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ με επικεφαλής τον επόμενο δήμαρχο Στέλιο  Αγγελούδη. Η ομάδα έχει στόχο στις πρώτες 100 μέρες να αλλάξει την  λειτουργία της πόλης σε βασικούς άξονες της καθαριότητας, του  κυκλοφοριακού προβλήματος.  

Στόχος δικός μου είναι η Θεσσαλονίκη να γίνει μια πόλη φιλική προς τους πολίτες με εύκολη πρόσβαση στο κέντρο. Με καθαρές γειτονιές και  πάρκα ώστε τα παιδιά μας να μπορούν να απολαμβάνουν την ζωή και με  σχολικές στέγες που η καθημερινότητα τους θα είναι ευχάριστη. Να γίνει  η Θεσσαλονίκη μια πόλη αθλητική με σωστές εγκαταστάσεις,  προσβάσιμες από όλους και για όλους. Τέλος μια πόλη καθαρή όπως το  σπίτι μας, γιατί η Θεσσαλονίκη είναι το σπίτι μας. “