Νέοι Υποψήφιοι: Ζήσης Δινάκης, Δήμος Θεσσαλονίκης

Ανοικτή επιστολή του υποψήφιου Κοινοτικού Συμβούλου E’ Δημοτικού Διαμερίσματος Θεσσαλονίκης Δινάκη Ζήση:

‘’Φίλες και φίλοι της Θεσσαλονίκης, ονομάζομαι Ζήσης Δινάκης. Είμαι απόφοιτος του Τμήματος Μουσικών Σπουδών της Σχολής Καλών Τεχνών του Α.Π.Θ.  με Master στην Μουσική Παιδαγωγική και στην Εδική Αγωγή και Εκπαίδευση. Ζω και εργάζομαι στην Θεσσαλονίκη από το 2006 μέχρι και σήμερα και τα τελευταία χρόνια εργάζομαι ως εκπαιδευτικός στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση.

Αποφάσισα να ενταχτώ στην Ομάδα για την Θεσσαλονίκη και να είμαι υποψήφιος κοινοτικός σύμβουλος του Ε διαμερίσματος γιατί πιστεύω ότι οι γειτονιές μας πρέπει να έχουν φωνή και να ακούγονται οι ανάγκες και τα προβλήματα τους. Μία φωνή που δυναμώνει ανοίγοντας τον διάλογο για θέματα που βασανίζουν όχι μόνο τους γνωστούς κεντρικούς δρόμους της πόλης όπου εκεί πέφτει το περισσότερο ενδιαφέρον. Η καθαριότητα και το κυκλοφοριακό για παράδειγμα είναι δύο βασικά ζητήματα που δυστυχώς δείχνουν να αποκτούν ανίατη μορφή και στις γειτονιές μας.

Η Ομάδα για την Θεσσαλονίκη και ο Στέλιος Αγγελούδης μέσα από συνεργατικό και ομαδικό πνεύμα μεταξύ των μελών και των πολιτών της πόλης μας έχουν διαμορφώσει ένα πρόγραμμα με ξεκάθαρους και συγκεκριμένους άξονες, ένα πρόγραμμα που δίνει λύσεις, άμεσες και συγκεκριμένες. Στόχος της ομάδας μας είναι μία Θεσσαλονίκη πιο βιώσιμη, μια Θεσσαλονίκη πιο πράσινη, μία Θεσσαλονίκη πιο καθαρή και σίγουρα μία Θεσσαλονίκη που θα σέβεται τον πολίτη.

Η δική μου προτεραιότητα είναι να δυναμώσει η φωνή των δημοτικών κοινοτήτων έτσι ώστε να αντιμετωπίζονται οι ανάγκες τους με ίσους όρους και να βρίσκονται στο επίκεντρο της συζήτησης. Ο διάλογος που έχει ξεκινήσει από στενό σε στενό , από γειτονιά σε γειτονιά και από διαμέρισμα σε διαμέρισμα δείχνει πιο ικανός από ποτέ να φέρει την αλλαγή στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Οι εκλογές αυτές είναι μία ευκαιρία για να δώσουμε φως στις ανάγκες και τα προβλήματα που έχουν προκύψει μέσα από τον διάλογο και την συζήτηση ,προτείνοντας λύσεις που θα μας πάνε ένα βήμα μπροστά. Λύσεις που θα φέρουν την αλλαγή.

Με εκτίμηση

Δινάκης Ζήσης, 

Υποψήφιος Κοινοτικός Σύμβουλος, Ε’ Δημοτικό Διαμέρισμα Θεσσαλονίκης Ομάδα για τη Θεσσαλονίκη, Στέλιος Αγγελούδης, Υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης”