Οι πολίτες νοιώθουν όλο και πιο ανασφαλείς, υπογραμμίζει σε δήλωσή της η Φ. Γεννηματά

Κριτική της προέδρου του ΚΙΝΑΛ στην κυβέρνηση για το οργανωμένο έγκλημα και την αστυνομία στα πανεπιστήμια

Επίθεση στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη αλλά και τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, με αφορμή τα πρόσφατα περιστατικά εγκληματικότητας, αλλά και την απόφαση για τη δημιουργία Ομάδων Προστασίας των Πανεπιστημίων, εξαπέλυσε η Φώφη Γεννηματά με δήλωσή της.

«Την ώρα που η εγκληματικότητα αυξάνεται και εμβρόντητοι οι πολίτες παρακολουθούν το μπαράζ δολοφονιών από το οργανωμένο έγκλημα στους δρόμους της Αθήνας, ο πρωθυπουργός θέτει ως προτεραιότητα του, την αστυνόμευση των Πανεπιστημίων», σημειώνει στη δήλωσή της η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, η οποία στη συνέχεια αναφέρει για τον Μιχ. Χρυσοχοΐδη: «Την ίδια ώρα: Ο αρμόδιος υπουργός δεν βλέπει και δεν ακούει τίποτα και εξαντλείται σε επικοινωνιακά show στον Άρειο Πάγο. Τα αστυνομικά τμήματα και τα τμήματα ασφαλείας είναι υποστελεχωμένα και χωρίς σχέδια επιχειρησιακής δράσης».

«Οι πολίτες νοιώθουν όλο και πιο ανασφαλείς» τονίζει η κ. Γεννηματά που καταλήγει στη δήλωσή της: «Για τον κ. Μητσοτάκη ο κύριος και προφανής αντίπαλος είναι οι φοιτητές και οι διαδηλωτές. Και ας γίνεται η χώρα ξέφραγο αμπέλι για τις συμμορίες».

★ Πηγή: Συντακτική ομάδα του eklogika.gr