ΠΑΟΚ: Απέρριψε δύο προτάσεις για τον Ίνγκασον!

Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ που προέκυψε την τελευταία μέρα των μεταγραφών για τον Ισλανδό στόπερ #Newn #PAOK #Ingasson

Λίγες ώρες πριν λήξει και επίσημα η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου, ο ΠΑΟΚ κλήθηκε να αποφασίσει για το μέλλον του Ισλανδού αμυντικού στη Θεσσαλονίκη και με τη τελική του απόφαση έριξε «χυλόπιτα» σε δύο ομάδες της Championship που παραμόνευαν στη γωνία. 

Από την ασπρόμαυρη ΠΑΕ δεν έχει διαρρεύσει τίποτα περισσότερο, πέρα από το γεγονός ότι η μία πρόταση άγγιζε τα 5.000.000€ και η διάθεση της είναι να μην τον παραχωρήσει μέχρι τον Ιούνιο του 2022 όπου και λήγει το συμβόλαιο του.

Οι δικές μας πληροφορίες αναφέρουν ότι τελικά οι ομάδες που έδειξαν «ζωηρό» ενδιαφέρον για την απόκτηση του ήταν δύο και αμφότερες συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της Championship. Μάλιστα, και οι δύο προτάσεις φέρεται να ξεπερνούσαν τα 3 εκατομμύρια ευρώ με τον ΠΑΟΚ να μην κάθεται στο τραπέζι για περεταίρω διαπραγματεύσεις, αφήνοντας όμως ανοιχτό το ενδεχόμενο για νέα συζήτηση από το ερχόμενο Καλοκαίρι…

Να θυμίσουμε ότι πρόσφατα ο Δικέφαλος παραχώρησε τον Δημήτρη Γιαννούλη στη Norwich σε ένα deal που αναμένεται να ξεπεράσει τα 8.000.000€, σε διάστημα 5 μηνών!

Πηγή:eyap.gr