Πήλιο: “Μας έλεγε ότι του έχουμε κάνει ψυχολογικό πόλεμο”

Δείτε όσα λέει ο πατέρας των θυμάτων για τον δράστη του διπλού φονικού στο Πήλιο #Newn #Πήλιο

«Ζήλευε πολύ υπερβολικά την κόρη μου, πάρα πολύ υπερβολικά», όπως είπε ο τραγικός πατέρας για το διπλό φονικό στη Μακρινίτσα, που άφησε άφωνη όλη τη χώρα. Ο ίδιος δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει ότι έχασε τα δύο παιδιά μέσα στο σπίτι του από το χέρι του εν διαστάσει συζύγου της κόρης του.

«Μου έλεγε ότι “μου έχετε κάνει ψυχολογικό πόλεμο” μετά ήρθε εδώ την Πέμπτη, άρχισε να με χτυπάει, μπήκε μπροστά η κόρη μου για να με προστατέψει, τις “έφαγε” και αυτή», περιέγραψε ο πατέρας της 28χρονης και του 30χρονου που δολοφονήθηκαν στο πατρικό τους στη Μακρινίτσα με δράστη του εγκλήματος τον πρώην σύζυγο της κόρης. «Με απείλησε ότι θα θρηνήσουμε θύματα, το είχε προμελετημένο παιδιά», είπε ο τραγικός πατέρας στους δημοσιογράφους.

Ο 31χρονος δράστης μίλησε για την υπόθεση τόσο στον δικηγόρο του όσο και στους αστυνομικούς, ισχυριζόμενος ότι δεν θυμάται τι έκανε. Σύμφωνα το TheNewspaper.gr, ο φερόμενος ως δράστης είπε στους αστυνομικούς: «Δεν θυμάμαι τι έκανα. Εγώ πήγα για να δω το παιδί μου και με εμπόδισαν. Μου το απαγόρευσαν και μου είπαν ότι θα με κλείσουν σε ψυχιατρείο. Θόλωσα, έσπρωξα τη γυναίκα μου και τον αδελφό της για να ανέβω στον πάνω όροφο που ήταν το παιδί μου. Δεν κατάλαβα ότι χρησιμοποίησα μαχαίρι. Έχω ένα σκοτεινό πέπλο».

Το τελευταίο «αντίο» στα δύο αδέλφια θα πουν συγγενείς και φίλοι, αύριο Τετάρτη 7 Απριλίου. Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί στις 10:30 το πρωί στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στη Μακρινίτσα.