Συνελήφθη 23χρονη κατεβαίνοντας από το τρένο

Στο σταθμό στην Θεσσαλονίκη #Newn #OSE #Astynomia

Συνελήφθη 23χρονη ημεδαπή, σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών, από το τμήμα Γενικών Υποθέσεων της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Στη σύλληψη της 23χρονης, η οποία είναι μέλος ενός πολύ καλά οργανωμένου κυκλώματος κατοχής, μεταφοράς, αποθήκευσης και διακίνησης μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών ουσιών στην ελληνική επικράτεια, προχώρησαν έπειτα από συντονισμένες ενέργειες οι αστυνομικοί, στον σιδηροδρομικό σταθμό της Θεσσαλονίκης.

Κατασχέθηκαν περισσότερα από 2,5 κιλά ηρωίνης

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο αστυνομικής επιχείρησης, η 23χρονη εντοπίστηκε απογευματινές ώρες χθες κατά την αποβίβαση της από συρμό τραίνου και συνελήφθη, καθώς σε έλεγχο που της έγινε βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα εσωτερικά του ρουχισμού της και κατασχέθηκαν έξι δέματα ηρωίνης συνολικού βάρους 2 κιλών και 963 γραμμαρίων.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, η νεαρή γυναίκα λειτουργώντας ως μέλος του κυκλώματος, είχε αναλάβει το ρόλο της παραλαβής ποσοτήτων ηρωίνης από την Αθήνα, τη μεταφορά και την περαιτέρω διακίνησή τους στη Θεσσαλονίκη. Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.