Θεσσαλονίκη: Ψάχνουν τις γυναίκες που παγίδευσαν τον ράπερ

Το ροζ βίντεο φαίνεται να έχει υποστεί επεξεργασία #newn #θεσσαλονικη #κοινωνια #ραπερ

Μηνύσεις θα υποβάλλει την επόμενη εβδομάδα ο 24χρονος ράπερ Lamanif (Λάμπρος Μανιφάβας), που απείλησε ότι θα αυτοκτονήσει, μετά τη δημοσιοποίηση βίντεο με προσωπικές του στιγμές, και βρέθηκε σώος αλλά σε κακή ψυχολογική κατάσταση μετά από τέσσερις μέρες εξαφάνισηςΟι μηνύσεις θα γίνουν κατά όσων συμμετείχαν στη διαρροή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Real News ο ράπερ θα μιλήσει για πρώτη φορά για τα πρόσωπα που ήταν παρόντα, καθώς η κατάστασή του δεν του έχει επιτρέψει μέχρι σήμερα να καταθέσει στις Αρχές. Το επίμαχο βίντεο έχει μπει στο μικροσκόπιο της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Στον χώρο όπου απαθανατίστηκαν οι ροζ στιγμές, εκτός από την περιβόητη «αφέντρα» (δηλαδή την ερωτική παρτενέρ του μουσικού, που τον υποχρέωνε σε ασυνήθιστα ερωτικά παιχνίδια, τα οποία βιντεοσκοπήθηκαν) βρίσκονταν και άλλες γυναίκες.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι από την εξέταση διαπιστώθηκε ότι το βίντεο έχει υποστεί επεξεργασία, ίσως για να μην αποκαλυφθούν τα υπόλοιπα πρόσωπα που συμμετείχαν. Αναρτήθηκε στα social media από ψεύτικο προφίλ, ωστόσο για τη Δίωξη είναι θέμα χρόνου να εντοπιστεί τόσο η ταυτότητα του ατόμου που έκανε τη δημοσίευση, όσο και ο υπολογιστής που χρησιμοποίησε. Αυτεπάγγελτη έρευνα διενεργεί και το Τμήμα Ασφάλειας Θερμαϊκού για παραβίαση προσωπικών δεδομένων.

«Εύχομαι ο Λάμπρος να είναι το τελευταίο θύμα που δέχθηκε τόσο βάναυση επίθεση και βρέθηκε στο στόχαστρο για θέματα ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων και όχι μόνο», δηλώνει στη Real News η μητέρα του Δέσποινα Πραπαβέση.