Νέοι Υποψήφιοι: Ρικάρντο Χέιρ, Δήμος Θεσσαλονίκης

Ανοικτή επιστολή του υποψήφιου Κοινοτικού Συμβούλου E’ Δημοτικού Διαμερίσματος Θεσσαλονίκης Ρικάρντο Χέιρ:

Αγαπητοί συνδημότες και συνδημότισσες, Ονομάζομαι Χέιρ Ρικάρντο.Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Θεσσαλονίκη όπου και σπούδασα στο τμήμα Φιλοσοφίας και Παιδαγωγικής του ΑΠΘ, με μεταπτυχιακές σπουδές στην Ιστορία της Φιλοσοφίας.

Τα τελευταία επτά χρόνια είμαι ιδιοκτήτης φροντιστηρίου Μ.Ε στην περιοχή της Μαρτίου. Σε αυτές τις εκλογές είμαι υποψήφιος σύμβουλος της Ε’ Κοινότητας του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Έχοντας διατελέσει κοινοτικός σύμβουλος στο παρελθόν γνωρίζω ότι τα πράγματα δεν είναι ρόδινα. Ο ρόλος των Δημοτικών Κοινοτήτων είναι περιορισμένος με λίγες ουσιαστικές αρμοδιότητες. Και γι’αυτόν το λόγο επέλεξα να είμαι υποψήφιος με την Ομάδα για τη Θεσσαλονίκη, την παράταξη του Στέλιου Αγγελουδη , ενός ανθρώπου με ρεαλιστικό όραμα και σχέδιο χωρίς μεγάλα λόγια και υποσχέσεις αλλά με μια μόνο δέσμευση: καθημερινή δουλειά.

Άλλωστε αν διαβάσει κανείς το πρόγραμμα της παράταξής μας θα καταλάβει ότι δίνεται μεγάλη βαρύτητα στις Δημοτικές Κοινότητες και στις γειτονιές της πόλης, με σαφείς προτάσεις για την αναβάθμιση τους. Ζήτω λοιπόν τη στήριξη σας, ώστε την επόμενη των εκλογών να εργαστούμε μαζί με τους συναδέλφους για το καλό της Κοινότητας μας.

Να εντοπίζουμε τα προβλήματα τους, να προτείνουμε λύσεις, να οργανώνουμε δράσεις και να διεκδικούμε ώστε να γίνουν οι γειτονιές μας ανθρώπινες και βιώσιμες.

Φιλικά ,Χέιρ Ρικάρντο